Vijesti
Objavljeno: Čet 15.07.2021.

Krznar: I ove sezone liga će biti izazovna

Starta nova sezone HT Prve lige, a otvaraju je nogometaši Dinama i Slaven Belupa utakmicom u petak (od 19 sati). Dinamo brani naslov prvaka, a uoči novog početka trener Damir Krznar je rekao:

- Cijela prošla sezona je bila vrlo posebna pa tako i pripreme za tu sezonu. Ova godina je, nazovimo je, normalnija. Imali smo četiri i pol tjedna priprema, a ove utakmice s Valurom bile su također dio svega toga. Uspješno smo sve apsolvirali. Sada, idealno, kreće HT Prva liga, a prvi suparnik je Slaven Belupo. Dočekujemo ga spremni, raspoloženi i nadamo se da ćemo u taj izazov koji nosi domaća liga krenuti s dobrom igrom i pobjedom.

- Slaven Belupo bi mogao biti vrlo opasan jer je promijenio trenera. Možemo očekivati nagaznu minu jer nas njihov trener vrlo dobro poznaje. I uopće ne očekujem laganu utakmicu.

O najvećim suparnicima u HT Prvoj ligi Krznar je dodao:

- Osijek se dodatno osnažio i vrlo respektabilno i autoritativno prošao pripreme. Nije tajna da su oni naš prvi pratitelj. Imaju jaku momčad, vrlo dobar stožer i cijela infrastruktura kluba je pozitivna. Tu su, naravno, Hajduk i Rijeka, a isto tako uvijek još netko iskoči što očekujemo i ove sezone. Liga će biti izazovna, svatko od nas u velikoj četvorci će se morati pomučiti za svaki bod.

Foto: HNS