Vijesti
Objavljeno: Uto 20.04.2021.

Krznar: Kvalitetan Osijek i nas tjera da budemo još bolji

Žestoki ritam za sve hrvatske prvoligaše se nastavlja, a pogotovo za Dinamo koji u srijedu dolazi u Osijek obraniti prvo mjesto na ljestvici. Prije derbi utakmice trener Dinama Damir Krznar je rekao:
 
- Do kraja je svaka utakmica važna. Ulazimo u seriju derbi dvoboja. Prije Osijeka smo izuzetno motivirani. Spremni smo pokazati cijeloj Ligi da i dalje ne mislimo ispustiti ulogu vodeće momčadi na ljestvici. Osijek? Iznimno stabilna momčad koja zna igrati na rezultat. Defenzivno su jaki, primaju vrlo malo pogodaka, a u napadu imaju pravog "killera" Miereza.
 
- Osijek je zasluženo na ovoj poziciji na ljestvici. No, mi vjerujemo da smo ipak za nijansu bolja momčad, ali to treba i potvrditi na terenu. Dinamo ima pobjednički mentalitet i na njemu gradimo temelj svoje sportske prepotencije. Mislim da se i dalje puno toga nas pita. Nama je jako drago što je Osijek toliko kvalitetan jer nam to stvara pozitivan pritisak i tjera nas kako bi bili bolji. I u slučaju pobjede protiv Osijeka neće biti do kraja lagano. Pa slijede nam Hajduk, Rijeka, Gorica..., dodao je Krznar.
 
Foto: HNS