Vijesti
Objavljeno: Pon 26.07.2021.

Krznar: Vrućina sigurno neće biti presudna u uzvratu

Dinamo je u iščekivanju uzvratne utakmice drugog pretkola Lige prvaka (utorak, 18 sati). Utakmicu na Cipru protiv Omonije, možete pogledati u izravnom prijenosu na Hrvatskoj nogometnoj televiziji. Dinamo ima dva gola prednosti iz prve utakmice (2:0), a uoči uzvrata, trener Dinama Damir Krznar je izjavio:

- Nismo u domaće prvenstvo ušli kako spada, ali smo dojam popravili prvom utakmicom protiv Omonije i lijepom predstavom protiv Hrvatskog dragovoljca. Sada u lijepom ozračju i u dobroj atmosferi čekamo uzvrat.

- Previše se priča o tim vrućinama na Cipru. Svaki profesionalni sportaš je sposoban za 90 minuta koje nam slijede pa tako i naši igrači. U redu, možda će nam biti malo teže, ali vrućine sigurno neće biti presudan faktor u ovom dvoboju.

O tome kakvu utakmicu očekuje Krznar je rekao:

- U uzvrat ulazimo s lijepom prednošću, ali ovaj naš dvoboj i dalje traje. Ulazimo u uzvrat ozbiljno i studiozno. Ne očekujem laganu utakmicu, ali znamo da imamo snage i mogućnosti u Nikoziji uspješno zaključiti ovaj posao. Ne bojim se zalutalog metka i situacije da postanemo nervozni. Do sada se nama takvo što nije događalo pa vjerujem i da neće

Foto: HNS