Vijesti
Objavljeno: Sri 24.11.2021.

Krznar: Znamo da nas ovaj susret može dovesti pred vrata raja

Nogometaši Dinama u četvrtak, s početkom u 18:45 sati, igraju ključnu utakmicu svoje skupine H Europske lige koja će uvelike usmjeriti nastavak europske sezone za hrvatskog prvaka. U Zagrebu Dinamo dočekuje Genk, a prije ogleda protiv belgijskog sastava trener Damir Krznar je rekao:

- Dočekujemo teškog suparnika. Poštujemo Genk i ovo je pretposljednja utakmica u skupini, što dodatno daje težinu ovom susretu. No, igramo u našem domu i vjerujem da imamo znanja i kvalitete ući u susret na pravi način i da tako ovaj dvoboj i završimo.

Podsjetimo kako je Dinamo, ranije tijekom natjecanja, pobijedio Genk u gostima 3:0. Trenutačno je Dinamo na ljestvici drugi, iza sigurnog prvog West Hama te ima šest bodova. Genk ima dva, a Rapid tri manje.

- Ako bismo tražili refleksiju Genka, dobivamo odraz naše momčadi. Genk igra odlično, ali mu nedostaje rezultat. Genk se trenutačno nalazi u sličnoj situaciji, kao i prije utakmice kod njih. Faza napada je dobra, ali imaju manje probleme u obrani. Detektirali smo sve i vjerujem da ćemo to iskoristiti. Očekujemo podršku navijača, nesebičnu, srčanu i zdušnu. Odužit ćemo se svojom igrom.

- Funkcioniramo dobro u pripremi napada, ali nas muči realizacija. Znamo da nas ova utakmica, u slučaju pozitivnog rezultata, može odvesti pred vrata raja, rekao je Krznar.

Foto: HNS