Vijesti
Objavljeno: Uto 15.10.2019.

Kulenović: Stalno smo tražili još golova

Sandro Kulenović bio je prvo ime u uvjerljivoj 7:0 pobjedi Hrvatske U-21 protiv vršnjaka iz San Marina što je ujedno premijerno slavlje u novom kvalifikacijskom ciklusu za odlazak na Europsko prvenstvo.

- Zabili smo 11 pogodaka u dvije utakmice i kući se vraćamo vrlo zadovoljni. Vidi se veliki pomak u igri, proveli smo sedam kvalitetnih dana s novim izbornikom. Presretan sam zbog svog učinka od četiri pogotka u te dvije utakmice i zbog samog hat-tricka protiv San Marina, rekao je Kulenović i dodao:

- U ovom susretu protiv San Marina pokazali smo da nam nekoliko pogodaka nije dovoljno. Stalno smo tražili još. Naravno da ima još prostora za napredak, a u iduće dvije utakmice protiv Litve i Češke, naravno, tražimo novih šest bodova.

Na sve se nadovezao Mario Ćuže:

- Odigrali smo vrlo ozbiljno od početka do kraja. Mislim da smo obavili sve ono što je izbornik tražio od nas. Novi izbornik i njegovi suradnici stvarno su odlični. Nismo mnogo toga mijenjali od ranije, ali je naš pristup u ovom susretu bio odličan. Bili smo karakterni.