Vijesti
Objavljeno: Pet 08.11.2019.

Kulešević: Hajduk je ranjen, ali ima sjajan niz na Poljudu

Aktualno 15. kolo Hrvatski Telekom Prve lige je kolo derbija. Na Rujevici igraju Rijeka i Dinamo, dok će se na Poljudu susresti Hajduk i Osijek (15 sati).

Velika je utakmica iza osječkih nogometaša koji su u prošlom kolu na poluvremenu gubili 0:2 od Rijeke na domaćem terenu, ali je na kraju Osijek slavio veliku pobjedu od 3:2. Prije gostovanja kod Hajduka trener Osijeka Ivica Kulešević izjavio je:

- Hajduk je u vrlo pozitivnom ritmu na domaćem terenu. Ima sve pobjede ove sezone u Prvenstvu. Ali, nadamo se da će ta serija stati ove nedjelje. Moram se vratiti na naš posljednji derbi kojeg smo igrali s Rijekom. I nisam neki posebni filozof kada bih rekao da nemamo nikakve šanse, ako ponovimo igru iz prvog poluvremena, ali i da se imamo čemu nadati, ako budemo igrali kao u drugom dijelu.

- Poštujemo Hajduk, ali idemo u Split napraviti pozitivan rezultat. Oni su ranjeni nakon dva poraza od Gorice. No, Hajduk je izgledao dobro u te dvije utakmice, bio je dominantan, ali im se mnogo toga okrenulo na negativnu stranu, dodao je Kulešević.