Vijesti
Objavljeno: Sub 29.02.2020.

Kulešević: Previše ovisimo o Mariću, to je naš problem

Pobjednika, a ni pogodaka, nije bilo u ogledu nogometaša Osijeka i Hajduka. Tijekom 90 minuta nešto su više na terenu pokazali splitski nogometaši, no do kraja su mreže ostale mirne i svaka je momčad uzela po bod.

- Hajduk je bolje otvorio utakmicu. Došli su kod nas uz stvorenu euforiju nakon visoke pobjede protiv Gorice i to se osjetilo na početku. U nastavku smo uspostavili ravnotežu, imali nekoliko prilika i na kraju je ovo, po meni, ravnopravna podjela bodova. No, takvim su rezultatom sigurno zadovoljniji u Hajduku, nego mi, komentirao je trener Osijeka Ivica Kulešević te je dodao:

- Ne kreiramo dovoljno prilika i to je problem. Sve se svelo na to da čekamo što će napraviti Marić. Ako on ne zabije, ostajemo bez pogotka. Očekujem i od drugih igrača da nam nešto donesu na travnjaku.

Na drugoj strani trener Hajduka Igor Tudor izjavio je:

- Nedostajao nam je u svemu pogodak. Jairo je imao šansu, potom i Caktaš pa Eduok. Nama je problem stvarao travnjak na kojem nije bilo lako igrati. Mi težimo pas igri, a takvo što je  bilo teško razviti. Završilo je kako je završilo, sada s velikim guštom čekamo veliki derbi protiv Dinama na Poljudu.