Vijesti
Objavljeno: Pet 29.05.2020.

Kulešević: Rijeka je jaka, ali vjerujemo u prolaz

Nogometaši Osijeka obavljaju posljednje pripreme za polufinalni ogled Hrvatskog nogometnog kupa kod Rijeke. Ta je utakmica na rasporedu u nedjelju od 20:15 sati uz izravni prijenos na Hrvatskoj nogometnoj televiziji.

Put do finala je težak jer osim što gostuje, Osijek igra kod branitelja naslova i sastava koji je u četvrtfinalu na istoj toj Rujevici svladao Dinamo.

- Maksimalno se pripremamo. Osjeti se u posljednjih nekoliko dana tenzija i nervoza u momčadi. No, nadam se dobroj igri. Imamo se pravo nadati finalu. U svakom slučaju Rijeka je ozbiljna momčad i neće nam biti lako. Ali, neće ni njima, najavio je polufinale trener osječkih nogometaša Ivica Kulešević.

- Rijeka ima napadački potencijal, ali ove sezone je tu momčad krasila i odlična faza obrane. Gostovanje je teško, da smo mogli birati početak nastavka ove sezone, sigurno ne bi izabrali odmah ovo polufinale. Ove sezone Rijeka je na svom terenu pobjeđivala Dinamo, Hajduk i nas bez primljenog pogotka. No, i mi imamo naše adute. I naravno da vjerujemo u prolaz.