Video
Objavljeno: Uto 21.05.2019.

Kup, juniori: Zaokružena dominacija Osijeka u Slavonskom Brodu

Tijekom utorka u Slavonskom Brodu odigrana su tri finalna susreta Hrvatskog nogometnog kupa za mlađe uzraste. I u svakom finalu pobjednik je bio isti - Osijek!

Nakon slavlja pionira i kadeta, uslijedila je i najuvjerljivija pobjeda, ona u konkurenciji juniora, gdje je Osijek s 3:1 nadjačao Lokomotivu.

Kompletna dramatika s ovog finala nestala je u prvom poluvremenu, nakon kojeg je Osijek vodio 3:0, a tijekom kojeg su briljirali Ivan Durdov i Todor Todoroski. Prvi je postigao dva pogotka, a drugi je upisao gol i asistenciju.

U 15. minuti sjajno je desnom stranom prošao Todoroski i asistirao Durdovu za 1:0. Potom je Todoroski u 27. sjajno izveo slobodan udarac za 2:0, a Durdov u 38. i treći put slomio obranu i vratara Lokomotive za 3:0.

No, Lokomotiva je, i dok je primala golove, a pogotovo u drugom poluvremenu, napadala i stalno prijetila, ali je imala pritom i mnogo nesreće jer su igrači iz Zagreba čak četiri puta pogađali suparnički okvir vrata. Na kraju je tek Luka Hujber u 83. minuti smanjio na 1:3 što je bio konačan rezultat.

Hrvatski nogometni kup za juniore, finale: Osijek - Lokomotiva 3:1 (Durdov 15., 38., Todorski 27./Hujber 83.)

TAGOVI