Vijesti
Objavljeno: Uto 12.10.2021.

Kustić: Veliko hvala navijačima, uspjet ćemo na kraju

Marijan Kustić, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, komentirao je kvalifikacijski ogled Hrvatske i Slovačke koji je završio bez pobjednika (2:2), ali se pritom posebno osvrnuo na hrvatske navijače.

- Od srca hvala ljudima iz Osijeka, Slavonije i Baranje, ali i navijačima iz drugih krajeva, koji su došli na utakmicu i pružili sjajnu podršku. Bilo je uistinu impresivno vidjeti da po kiši i hladnoći deset tisuća ljudi tako bezuvjetno voli Vatrene.

- Jednako tako zahvaljujem ljudima iz Kluba, Grada i Županije, kao i djelatnicima Hrvatskog nogometnog saveza, na uloženom trudu i uspješnoj organizaciji ove utakmice. Nakon obilaska kojeg smo obavili na Pampasu, uvjeren sam da ćemo iduću utakmicu reprezentacije u Osijeku igrati na novom stadionu i da je ovo bilo posljednji puta da su navijači pokisnuli na utakmici u Osijeku. Svima nam je žao da reprezentacija, unatoč velikom trudu, na kraju nije upisala tri boda, ali sam duboko uvjeren da ćemo u studenome biti na najvišoj razini protiv Malte i Rusije te da ćemo pred punim Poljudom imati razloga za konačno, veliko slavlje, rekao je Kustić.

Foto: HNS