Vijesti
Objavljeno: Sri 29.12.2021.

Kutija šibica: Pobjednik Krešimir Keta Bandić

Premda nisu bili u uskom krugu favorita, jubilarno 50. izdanje malonogometnog turnira Kutija šibica osvojila je momčad Krešimir Keta Bandić.

Tvrda finalna utakmica između te momčadi i Poliklinike Milojević, sastavljene uglavnom od igrača Futsal Dinama, završila je 0:0 pa se odluka preselila na pucanje sedmeraca. U raspucavanju, kao u polufinalu, Krešimir Keta Bandić je bio spretniji (4:3) i podigao je pehar pobjednika.

Odluka se dogodila u četvrtoj seriji udaraca kada je Božinović zabio, a potom je vratar Čolak obranio udarac Grbeši.

Inače, Krešimir Keta Bandić je sastav koji se okupio u čast njihovog prijatelja, nekadašnjeg vratara Širokog, koji je zbog zastoja srca iznenada preminuo tijekom 2019. godine, u 24. godini života.

Najboljim igračem turnira proglašen je Josip Božinović, igrač pobjedničkog sastava. Najbolji vratar je njegov suigrač Maro Čolak, dok je prvi strijelac turnira Luka Perić iz Juicy Maraske s devet golova.

Uvjerljivom predstavom, treće mjesto je na Kutiji šibica osvojila Juicy Maraska koja je s čak 6:1 svladala Keraterm Centroplinomont. Dva pogotka je postigao Luka Perić, dok su po jedan gol dodali Novak, Kahvedžić, Jelovčić i Jurić. Na drugoj strani jedini je strijelac bio Krajinović.

Kutija šibica, glavni dio turnira:

Finale: Krešimir Keta Bandić - Poliklinika Milojević 0:0, 4:3

Utakmica za treće mjesto: Juicy Maraska - Keraterm Centroplinomont 6:1