Vijesti
Objavljeno: Ned 26.12.2021.

Kutija šibica: Poznati sudionici polufinala

Na jubilarnom 50. izdanju malonogometnog turnira Kutija šibica, koji se održava u Zagrebu, odigrane su četvrtfinalne utakmice te su poznati polufinalni sastavi koji nastavljaju borbu za naslov.

U polufinalu će igrati Krešimir Keta Bandić protiv Juicy Maraske, odnosno, Poliklinika Milojević protiv Keraterm Centroplinomonta.

Sve su četvrtfinalne utakmice bile iznimno žestoke i tvrde, a u čak tri slučaja o pobjedniku je odlučivalo dodatno raspucavanje. Na takav način su dalje prošli Krešimir Keta Bandić (1:1, 3:2 protiv Cammeo Big Bang Teama), Juicy Maraska (0:0, 2:0 protiv Biberon Koestlina) i Poliklinika Milojević (1:1, 4:3 protiv Pimont Staklo Matić Max Dijelova).

U osnovnom dijelu ogleda dalje je prošao jedino Keraterm Centroplinomont koji je s 2:1 svladao CB Dobermann. Golom Rumbaka poveo je CB Dobermann, ali su u nastavku rezultat okrenuli Frigan i Hrga.

Kutija šibica, četvrtfinale: Krešimir Keta Bandić - Cammeo Big Bang Team 1:1, 3:2, Juicy Maraska - Biberon Koestlin 0:0, 2:0, Poliklinika Milojević - Pimont Staklo Matić Max Autodijelovi 1:1, 4:3, Keraterm Centroplinomont - CB Dobermann 2:1