Vijesti
Objavljeno: Uto 28.12.2021.

Kutija šibica: U finalu Poliklinika Milojević i Krešimir Keta Bandić

U finalu jubilarnog 50. izdanja malonogometnog turnira Kutija šibica, koji se održava u Zagrebu, igrat će Poliklinika Milojević i Krešimir Keta Bandić.

Obje polufinalne utakmice bile su iznimno kvalitetne i napete, pogotovo susret u kojem je Krešimir Keta Bandić nakon raspucavanja (sedmeraca) svladao Juicy Marasku (4:4, 9:8).

Krešimir Keta Bandić je mogao finale osigurati i tijekom osnovnih 40 minuta jer je vodio 4:2 do pet minuta prije kraja. Sjajan je bio Josip Božinović koji je zabio tri od četiri gola pobjedničke momčadi. No, odlično je na drugoj strani kontrirao Franco Jelovčić koji je također postigao tri gola, kao i dva u posljednjih pet minuta za konačnih 4:4.

No, Božinović je nastavio briljirati pri raspucavanju te su njegovi pogoci omogućili sastavu Krešimir Keta Bandić odlazak u finale.

Poliklinika Milojević je s 4:2 svladala Keraterm Centroplinomont, a golove su postizale zvijezde Futsal Dinama (Grbeša, Čekol, Kanjuh i Prgomet). Na drugoj strani su strijelci bili Lekić i Bandić.

Finalna utakmica igra se u srijedu u 19:30 sati, a za treće mjesto istoga dana u 15 sati.

Kutija šibica, polufinale: Poliklinika Milojević - Keraterm Centroplinomont 4:2, Krešimir Keta Bandić - Juicy Maraska 4:4, 9:8