Vijesti
Objavljeno: Pon 22.02.2021.

Livaja: U velikom sam klubu, bliže sam reprezentaciji

Na Poljudu je službeno predstavljen Marko Livaja, 27-godišnji povremeni hrvatski reprezentativac, koji je u ovom zimskom prijelaznom roku postao najveće pojačanje Hajduka.

Iako je dijete Hajduka, Livaja nikada nije odigrao službenu utakmicu za splitsku momčad, već je samo upisao šest nastupa u prijateljskim susretima.

- Pričao sam s predsjednikom Jakobušićem i dao mi je dozu pozitive da se vratim na Poljud. Definitivno on ima veliku ulogu u ovom povratku. Bolje je da igram u Hajduku, nego da u Ateni primam plaću i ne igram. Ovako sam kod kuće, u voljenom klubu i to je najljepše, rekao je Livaja koji je s Hajdukom potpisao ugovor do kraja sezone.

- U velikom sam klubu i mislim da sam sada bliže reprezentaciji, nego u AEK-u, iako sam tamo igrao najbolji nogomet u karijeri. Moji ciljevi su pobjede. Hajduk se još uvijek može boriti za Europu. Možemo se boriti za osvajanje Kupa. Nakon kraja sezone? Sjest ćemo i vidjeti, sve su opcije otvorene, završio je nogometaš koji je u karijeri igrao za Inter, Lugano, Cesenu, Atalantu, Rubin Kazanj, Empoli, Las Palmas i AEK.

Foto: HNS

TAGOVI