Vijesti
Objavljeno: Sri 05.06.2019.

Lovren: Wales je dobar, ali nemamo više prava na alibije

Dejan Lovren, pobjednik Lige prvaka s Liverpoolom, priključio se reprezentativnim kolegama i pripremama za važnu kvalifikacijsku utakmicu koju će Hrvatska u Osijeku, u subotu, odigrati protiv Walesa.

Govorio je pred novinarima Lovren o "predivnom dočeku u Liverpoolu koji je bio sličan onom ljetnom u Hrvatskoj" te velikom uspjehu njegovog kluba, ali se brzo okrenuo onome što čeka hrvatsku reprezentaciju, ali i svojoj spremnosti za taj susret.

- Možda mi nedostaje malo natjecateljskog ritma, ali fizički i mentalno sam spreman. Mislim da neće biti problema s moje strane, rekao je Lovren te nastavio:

- Wales je vrlo nezgodna momčad s mnogo dobrih pojedinaca. Neće biti lako, to je sigurno, ali favoriti smo i moramo pobijediti pred svojim navijačima. I termin je malo problematičan, no najvažnije je pobjeđivati. Ne smijemo u utakmicu ući kao nedavno protiv Mađarske. Stvorili smo određenu sliku o sebi na Svjetskom prvenstvu i više nema alibija. Nedostaju nam neki igrači, sastav više nije isti kao na SP-u, ali postoje igrači koji su itekako željni dokazivanja, završio je Lovren.