Vijesti
Objavljeno: Čet 31.10.2019.

Lovrić: I sada smo znali kako moramo kazniti Hajduk

Nogometaši Gorice pobijedili su Hajduk 2:1 na domaćem terenu te su se po prvi puta u svojoj povijesti plasirali u četvrtfinale Kupa.

Najljepši trenutak ne osobito kvalitetne utakmice bio je prvi pogodak Gorice kojeg je, majstorski iz slobodnog udarca, postigao Kristijan Lovrić.

- Svaka utakmica koju igramo je velika, ali naravno da je pobjeda protiv Hajduka uvijek posebnija od drugih. Zasluženo smo pobijedili. Kada Hajduk dolazi kod nas mora preuzeti konce igre i postavlja se kao Hajduk. No, mi smo i ovaj put takvog Hajduka znali kazniti, rekao je Lovrić.

Tek je u samoj završnici, pak, kapitulirao gorički vratar Ivan Čović koji je nakon velikog slavlja izjavio:

- Jasno da smo zadovoljni, iako smo mogli utakmicu riješiti i ranije. Trebalo nam je malo duže kako bi se zagrijali. Ponovno smo pokazali da smo ravnopravni s najjačim klubovima. Pa, pobijedili smo opet Rijeku, sada i Hajduk…

Na drugoj strani vladalo je, naravno, nezadovoljstvo. Filip Bradarić je govorio:

- Nije dobro. U napadu smo bezopasni. Ne možemo napraviti ništa kada dođemo na dvadesetak metara od suparničkih vrata. Preuzimam odgovornost. U subotu igramo novu utakmicu protiv Gorice, to je za nas dvoboj kao finale Lige prvaka. Moramo se promijeniti i popraviti igru.