Vijesti
Objavljeno: Čet 12.09.2019.

Makarani žele još jednom u Elitnu rundu futsalske LP

Od 8. do 11. listopada Makarska će ponovno biti domaćin kvalifikacijske skupine G Glavne runde za plasman u futsalsku Ligu prvaka.

Hrvatski prvak Novo Vrijeme za suparnike ima ciparsku Omoniju iz Nicosije, armenski Leo i Shkupi, predstavnika Sjeverne Makedonije. Drugu godinu za redom Novo Vrijeme bit će domaćin turnira u ovoj fazi kvalifikacija, a podsjetimo kako su se Makarani prošle godine, kao pobjednici svoje skupine, plasirali u Elitnu rundu Lige prvaka, među 16 najboljih momčadi.

- Dobili smo domaćinstvo na temelju sjajno odrađenog posla prošle godine. Organizacija će i ovaj put biti vrhunska, ali za potpuno zadovoljstvo moramo biti prvi, rekao je predsjednik Mijo Pašalić.

Na kraju prošle sezone iz kluba je otišao pobjednički trener Teo Strunje, a njegova zamjena Ivica Osibov napustio je klub prije nego što je vodio ijednu utakmicu.

- Shvatili smo da razina kvalitete njegovog rada nije adekvatna našem klubu. Za sada momčad vodi pomoćnik Armando Škorlić. Imamo visoke kriterije i tražimo trenera koji će nas podići na višu razinu, dodao je Pašalić.

Prvu utakmicu Glavne runde Novo Vrijeme igra 8. listopada protiv Omonije (20:30 sati). Dan kasnije protiv Lea (20:30 sati) i na kraju u petak protiv Shkupija (također u 20:30 sati).