Vijesti
Objavljeno: Sub 24.03.2018.

Malonogometni kup: U finalu Split Tommy i Vrgorac

U finalu Hrvatskog nogometnog kupa u malom nogometu, u Našicama, ove će nedjelje igrati Split Tommy i Vrgorac. Splićani su s 5:0 svladali domaću momčad Našica, dok je Vrgorac bio bolji od Futsal Dinama (5:1).

Vrlo uzbudljiva i kvalitetna bila je polufinalna utakmica Vrgorca i Futsal Dinama u kojoj je zagrebački klub napadao, sustavno pritiskao suparnika, a Vrgorac postizao golove.

Igrač utakmice bio je Duško Martinac s tri pogotka, a još su jedan gol u veliko slavlje i povijesno finale za Vrgorac ugradili Suton i Matošević (autogol), koji je ujedno bio i jedini strijelac za Dinamo.

Split Tommy je, očekivano lako, preskočio domaćina turnira Našice. Splićani su pobijedili 5:0, s tim da je svaka neizvjesnost isparila već do poluvremena (kada je bilo 4:0). Dvostruki je strijelac bio Luka Perić, dok su po jedan pogodak dodali Ćorluka, Suton i Grcić.

Finalna je utakmica na rasporedu u nedjelju, u 18 sati, uz izravan prijenos na Hrvatskoj nogometnoj televiziji.

Hrvatski nogometni kup u malom nogometu, polufinale: Split Tommy - Našice 5:0 (Perić 2., 14., Ćorluka 12., Suton 13., Grcić 25.), Vrgorac - Futsal Dinamo 5:1 (Matošević 12.-ag, Martinac 19., 37., 40., Suton 30./Matošević 20.)