Vijesti
Objavljeno: Sri 24.02.2021.

Mamić: Gard momčadi i govor tijela je odličan

Traju posljednje pripreme nogometaša Dinama prije uzvratne utakmice šesnaestine finala Europske lige protiv Krasnodara. Prije dvoboja u Zagrebu (četvrtak, 21 sat) Dinamo je stekao prednost iz prve utakmice u Rusiji od 3:2.

- Osjeća se veliko samopouzdanje i vjera u vlastite mogućnosti. Iako svi igrači nemaju takvo što, no imamo i iskustvo velikog broja jakih europskih utakmica i to sigurno pomaže. Postoji dobar gard momčadi, govor tijela koji pokazuje tu vjeru i vlastitu kvalitetu. Ova momčad, znam to, može još puno više, rekao je trener Zoran Mamić te je nastavio:

- Kada je u pitanju momčad koja je igrala u Krasnodaru nije bilo potrebe za nekim kondicijskim radom. Važan je bio odmor, regeneracija i da video analizom otkrijemo što je bilo dobro, a što nije. Imali smo kvalitetnu pripremu.

O Krasnodaru je Mamić izjavio:

- Sumnjamo da će nešto bitno mijenjati, kao ni svoj stil igre. Oni ni ne mogu mnogo mijenjati. Očekujem da će igrati kao u prvom susretu, ali s većom motivacijom. Moramo im smanjiti prostor, spriječiti protok lopte, pogotovo prema Bergu. No, dakako da on nije jedina opasnost. Mnogo je takvih igrača u njihovoj momčadi.

Foto: HNS