Vijesti
Objavljeno: Sri 16.09.2020.

Mamić: Imali smo cilj, ali ga nismo ispunili

Dinamo je zastao u trećem pretkolu Lige prvaka i novo igranje u skupini ovog elitnog natjecanja, što je bio konačni cilj, ovaj put neće biti ostvareno.

Prošle sezone je Dinamo u dvije utakmice bio s ukupnih 5:1 bolji od Ferencvarosa, no ovaj put je mađarska momčad, u jednoj utakmici u Budimpešti, slavila s 2:1. Nakon poraza trener Dinama Zoran Mamić je izjavio:

- Ferencvaros je svoje prilike iskoristio, a mi nismo. To je ukratko presjek ovog dvoboja. Nakon primljenog gola, odmah na startu susreta relativno smo brzo pohvatali konce igre i oporavili se. Izjednačili smo, ali i nestajali u nekim dijelovima utakmice nakon toga. Nismo bili pravi.

- Imali smo dobre prilike. U prvom i u drugom poluvremenu, ali kada ih propuštaš, ne možeš pobijediti. Čestitam Ferencvarosu, idemo dalje. Ne živi se od onoga što je bilo, već od onoga što dolazi ispred nas. Pripremit ćemo se za play-off utakmice Europske lige. Idemo u tom natjecanju ispraviti što smo ovdje pogriješili.

Trener Dinama je dodao i sljedeće:

- Ferencvaros nas ničim nije iznenadio. Igrali su točno kako smo i očekivali, ali se definitivno nismo pripremili da primimo gol u prvoj minuti. Imali smo cilj, a to je bila pobjeda ovdje i prolazak play-offa Lige prvaka, ali nismo uspjeli. No, moramo ići dalje.