Vijesti
Objavljeno: Sub 11.07.2020.

Mamić: Moramo biti brzi, agresivni, okomiti i efikasni

Nakon poraza od Rijeke u prošlom kolu HT Prve lige, u Dinamu su se odlučili za zaokret na trenerskoj klupi. Otišao je Igor Jovićević, a do kraja sezone (u preostala tri ligaška kola) na trenerskoj klupi će sjediti Zoran Mamić, aktualni sportski direktor.

Za Mamića je to kratkotrajni povratak na dužnost gdje je bio vrlo uspješan od 2013. do 2016. godine. U aktualnom trenutku Mamićeva premijera će se dogoditi u najvećem mogućem derbiju, protiv Hajduka (nedjelja, 21:05 sati).

- Bez obzira na situaciju i lošu formu obje momčadi, ovo su ipak dva najveća hrvatska kluba. Očekujem kvalitetan nogomet. Fokusiran sam na moju momčad, moramo biti brzi, agresivni, okomiti i efikasni. Ovakve se utakmice ne igraju često i moramo iskoristiti trenutak. Veseliti se nadmetanju i dati sve od sebe, rekao je Mamić i dodao:

- Naravno da će se u ovoj utakmici nešto pitati i našeg suparnika, ali koncentriran sam na svoju momčad. Nadam se da ćemo ispuniti zahtjeve koji su ispred nas. Svi koji budu igrali moraju biti na top razini, ako želimo dobru igru i rezultat.