Vijesti
Objavljeno: Sub 23.01.2021.

Mamić: U svakom trenutku smo vjerovali u pobjedu

Gorica je sve do 90. minute u šakama držala tri boda protiv Dinama. Vodila je 3:2, ali je na kraju ostala bez ičega i izgubila 3:4 u dramatičnoj završnici.

- Čestitam svojim igračima. Naravno da nismo zadovoljni rezultatom, tko bi bio. No, utakmica je bila odlična, lijepa za gledanje. Puno golova, puno preokreta. Vidio sam dosta dobrih stvari u svemu, ali i loših. Kratko smo zajedno, u hodu rješavamo stvari. Nadam se najboljem i to vrlo brzo, rekao je trener Gorice Siniša Oreščanin.

Dinamo je bio vrlo blizu druge izgubljene utakmice u nizu (nakon poraza od Rijeke na domaćem terenu). No, ne da se nije dogodio drugi poraz, već je Dinamo na kraju Veliku Goricu napustio kao pobjednik.

- Nije lako vratiti se iz situacije u kojoj smo bili. No, moji igrači nisu u nijednom trenutku prestali vjerovati u pobjedu. Pokazali smo veliku želju, na kraju smo nagrađeni i zasluženo smo pobijedili, rekao je trener Dinama Zoran Mamić i nastavio:

- I dalje nam realizacija nije prava. No, suparnik nam iz tri udarca postigne tri pogotka. Bili su to dobri golovi i na tome čestitam Gorici. Ova je utakmica dokaz da su svi moji igrači fizički sjajno pripremljeni. Jurili su po vrlo teškom terenu od početka do kraja.

Foto: HNS