Vijesti
Objavljeno: Pet 16.10.2020.

Mamić: Vjerujem u još pojačanja idućih dana

U aktualnom prvaku Dinamu održana je konferencija za novinare na kojoj su sudjelovali Zoran Mamić, trener i sportski direktor kuba, te Krešimir Antolić, član Uprave. Tema je bila aktualno stanje u klubu, a izdvojili smo neke od izjava trenera kluba iz Maksimira.

- Završio je prvi dio etape naše sezone. Prijelazni rok još nije završen i vjerujem da ćemo imati novih dolazaka u sljedećim danima. Marqinhos je otpao, ali želimo Camacha iz Sportinga. Uz njega želimo još jedno pojačanje. Razmišljali smo i o Haliloviću, ali smo odučili vratiti Hajrovića u prvu momčad. Lovrić? Nismo razmišljali o njemu, rekao je Mamić i nastavio:

- Ispadanjem u kvalifikacijama Lige prvaka izgubili smo određeni iznos, no sigurno će biti dobar i prihod iz Europske lige. Konkurenti u domaćem prvenstvu? Osijek posjeduje jedan od najboljih trenerskih i igračkih sastava. Hajduk i Rijeka su uvijek tu, ali ne smijemo zaboraviti ni Goricu koja je od početka s nama na vrhu ljestvice. Bez obzira na sve očekujemo novi naslov prvaka.