Video
Objavljeno: Pet 17.07.2020.

Maretić: Nismo ni svjesni što smo napravili

Sjajna je bila finalna utakmica doigravanja Prve HMNL. Novo Vrijeme Apfel je vodilo 2:1 u osnovnom dijelu dvoboja. Potom i 3:2 u produžecima, ali sve je to nadoknadio Olmissum i na kraju slavio u raspucavanju za prvu titulu prvaka u povijesti.

- Teško mi je reći nešto pametno odmah nakon ovakvog finala. U svakom slučaju, čestitke Olmissumu, čini mi se da su bili psihički stabilniji od nas. Očekivali smo ovakvu utakmicu. Tešku, borbu za svaki centimetar. Pali smo fizički na kraju, ali smo časno pali. Svaka čast Omišanima, vraćali su se i na 2:2 i na 3:3, rekao je trener Novog Vremena Apfel Teo Strunje.

Na drugoj strani trajala je velika fešta i oduševljenje što je klub u svojoj prvoj prvoligaškoj sezoni odmah otišao do kraja, do naslova prvaka.

- Lovili smo minus dva puta i nijednom nismo klonuli duhom. U nekim trenucima se činilo da smo u bezizlaznoj situaciji, ali sve nam se vratilo. Sav rad i trud. Igrali smo protiv strašnog suparnika, protiv dvostrukog prvaka i sastava koji je među 16 u Europi. Mislim da nismo ni svjesni što smo napravili, komentirao je Duje Maretić, trener Omišana.