Vijesti
Objavljeno: Uto 25.01.2022.

Mavrović: Treba zaboraviti Rusiju i okrenuti se Slovačkoj

Nakon što su na premijeri Europskog prvenstva pobijedili Poljsku 3:1, u drugom susretu skupine C hrvatski futsalski reprezentativci poraženi su od favorita skupine Rusije s 0:4. Hrvatski izbornik Marinko Mavrović ovako je komentirao dvoboj protiv jakog suparnika:

- Čestitke Rusiji na zasluženoj pobjedi. Nama se na ulasku u utakmicu dogodilo ono najgore. Imali smo igrača manje i primili smo pogodak, a protiv favorita treba što duže ostati u egalu i da te rezultat nosi kroz utakmicu.

- Presudni trenutak utakmice bio je treći pogodak na kraju prvog dijela. Da je ostalo 0:2, jedan pogodak te uvijek može vratiti u utakmicu. Onda smo još pogriješili kod četvrtog gola. No, moramo što prije zaboraviti Rusiju i okrenuti se Slovačkoj jer je to ključna utakmica. Trebamo se plasirati u četvrtfinale. Jurlina je veliki dobitak ovog susreta protiv Rusije. Kao najmlađi je odigrao jako dobro, bez ikakvog respekta. Marinović je također bio odličan. Šteta je što smo ostali bez Matoševića za taj susret protiv Slovaka.

Foto: HNS