Vijesti
Objavljeno: Čet 10.08.2017.

Memorijalni turnir Mladen Ramljak na HNTV-u!

Od četvrtka će stadion Hitrec-Kacian biti domaćin jubilarnom 15. izdanju cijenjenog juniorskog međunarodnog turnira Mladen Ramljak.

Memorijalni turnir će i ove godine okupiti birano društvo pa će tako uz nade Dinama na turniru igrati vršnjaci iz Rijeke, madridskog Reala, Feyenoorda, Eintrachta iz Frankfurta, Ferencvarosa, bečke Austrije i korejskog Ulsan Hyundaija.

Turnir će u četvrtak (10.8. u 9:30 sati) otvoriti juniori Rijeke i Eintrachta, a treba naglasiti da će HNTV uživo prenositi po dvije utakmice dnevno, a popratit će sve utakmice Dinama, kao i finalnu utakmicu. Prvi će se prijenos dogoditi u četvrtak: utakmica Real Madrida i Austrije Beč s početkom u 16:30 sati, nakon čega slijedi susret Dinama i Ferencvarosa (18:15 sati).

- Sjajne su se momčadi okupile na turniru i očekuju nas sjajne utakmice. Svi znamo koliko je velik i jak ovaj turnir i tko je sve na njemu nastupao kroz povijest. Kod nas igrača to potiče čast, rekao je kapetan Dinama Dario Špikić.

- Za nas u Dinamu ovo je veliki turnir i njime se mnogo bavimo. Potrudili smo se da i ove godine turnir bude na najvećoj mogućoj razini. Velike svjetske momčadi su došle kod nas. Nikoga ne želimo opterećivati rezultatom, ali vjerujemo da možemo biti najbolji na kraju, rekao je, pak, direktor omladinske škole u Dinamu Ivo Šušak.

TAGOVI