Vijesti
Objavljeno: Pet 24.08.2018.

MNK Nacional: Nadamo se da je ovo tek doviđenja, ne i zbogom

Zagrebački Nacional se nakon mnogo uspješnih godina morao oprostiti od 1. HMNL zbog financijske krize, stvorenih dugova i neispunjavanja uvjeta za igranje u 1. HMNL.

Povodom toga zagrebački je klub poslao službeno priopćenje.

"MNK Nacional Zagreb nakon 11 izuzetno uspješnih sezona napušta prvoligaško društvo. MNK Nacional je u tom razdoblju osvojio ukupno 14 trofeja: sedam puta Prvenstvo Hrvatske, pet puta Kup Hrvatske te po jedno juniorsko i kadetsko državno prvenstvo, čime smo najuspješniji hrvatski futsalski klub u proteklih deset godina. U dva smo navrata bili blizu i ostvarenja našega sna, a to je plasman na Final Four Lige prvaka što nam je za sada nedosanjani san.

Ovim putem želimo se zahvaliti prije svega cijeloj Upravi, ljudima u klubu i oko kluba, koji su svojim radom i financijskim sponzorstvima doprinijeli uspješnom djelovanju i vrhunskim rezultatima. Zahvala ide i svim igračima, koji su u posljednjih 11 sezona nastupali u dresu Nacionala, trenerima i njihovim stručnim stožerima, fizioterapeutima, doktorima, svim volonterima i partnerima kao i, naravno, navijačima.

Želimo puno sreće i uspjeha u daljnjem radu i natjecanju svim klubovima 1. hrvatske malonogometne lige te hrvatskoj futsalskoj reprezentaciji. MNK Nacional Zagreb, perjanicu hrvatskog futsala, put sada vodi negdje drugdje te se nadamo da je ovo samo doviđenja, a ne i zbogom!"