Vijesti
Objavljeno: Sri 18.05.2022.

Modrić: Čast je primiti ovo priznanje

Hrvatski kapetan Luka Modrić dobio je novo veliko priznanje u svojoj sjajnoj nogometnoj karijeri. Ovaj put je nagrađen od uglednog madridskog sportskog dnevnika Marca za sve što je napravio u karijeri.

Marca je ovu nagradu, koju dodjeljuje sportskim legendama, već uručila brojnim istinskim zvijezdama. Kako nogometnima (Maradona, Pele, Messi, Cruyff, Zidane, Cristiano Ronaldo, Beckenbauer i drugi), tako i velikanima drugih sportova (Jordan, Bolt, Schumacher, Nadal, Federer, Sampras, Kasparov i brojni drugi). Sada se toj eliti priključio i kapetan Vatrenih, dugogodišnji vođa madridskog Reala.

- Želim se zahvaliti Marci na ovoj nagradi. Čast je dobiti ovo veliko priznanje od tako važnog medija, ne samo u Španjolskoj, već i u cijelom svijetu. Čast mi je, naravno, isto tako biti uz bok svim tim sjajnim sportašicama i sportašima. Zahvaljujem se svojoj obitelji, svim suigračima i trenerima koje sam imao u karijeri. Uvijek sam naglašavao da više volim kolektivne naslove, nego pojedinačne, ali stvarno sam jako sretan zbog ove nagrade. Igranje u Real Madridu? To je najbolja stvar koja ti se može dogoditi, rekao je prilikom primanja nagrade Luka Modrić.

Foto: HNS

TAGOVI