Video
Objavljeno: Sri 09.10.2019.

Modrić: Očekujemo da nas navijači poguraju prema pobjedi

U četvrtak (od 20:45 sati) Poljud će biti domaćin kvalifikacijskom ogledu nogometaša Hrvatske i Mađarske, a kapetan svjetskih doprvaka Luka Modrić trebao bi povesti Hrvatsku prema vrlo važna tri boda na putu prema Europskom prvenstvu.

Uoči same utakmice veznjak madridskog Reala na službenoj konferenciji za novinare dobio je riječ:

- Najvažnije je da pobijedimo Mađarsku. Da odigramo veliku utakmicu pred našim navijačima, a najmanje je važno tko će zabiti pogodak.

- Sretni smo jer smo došli na Poljud, srce za sada dobro tuče. Očekujemo da nas navijači poguraju prema pobjedi kada bude teško. Jako se veselimo dvoboju i stvarno je lijepo što smo opet na Poljudu. Najvažnije je kako ćemo ući u utakmicu. Kada je naš pristup pravi, kao protiv Slovačke, to je pravi put. Ali, moramo biti na sto posto, u protivnom nas Mađarska može iznenaditi. Uostalom, već su nas pobijedili tako da moramo biti pravi od prve minute. Dobro smo se spremili i jedino što očekujemo to je pobjeda.

Kratko se još Modrić vratio na činjenicu da se igra u Splitu, nakon dugo vremena.

- Razmišljamo samo pozitivno. Očekujemo fenomenalnu atmosferu. Ne osjećamo nikakav pritisak i očekujemo da će nas publika nositi prema pobjedi.