Vijesti
Objavljeno: Ned 24.03.2019.

Modrić: Ovo je šok za nas, moramo biti mnogo bolji

Hrvatski kapetan Luka Modrić bio je najkritičniji nakon poraza reprezentacije u kvalifikacijskom ogledu u Budimpešti kod Mađarske (1:2).

- Nismo odigrali utakmicu u skladu onoga što mi jesmo. Mađari su bili mnogo agresivniji, puno čvršći u svakom duelu. Naravno, to im se na kraju vratilo pobjedom. Mi ovo nismo očekivali, a njih je ova pobjeda vratila. Ovaj nas poraz stavlja u neugodan položaj. Moramo se skupiti nakon ovoga i razbuditi, rekao je Modrić i nastavio:

- Već je utakmica protiv Azerbajdžana bila upozorenje. Tada smo nekako prošli, a ovo danas je šok za nas. Ako ovako nastavimo, sigurno ćemo imati velikih problema oko plasmana na EP. Moramo se definitivno probuditi, biti puno bolji i na ovu utakmicu zaboraviti. Napravili smo veliku stvar na Svjetskom prvenstvu, ali to treba zaboraviti. Fokus treba prebaciti na ovu skupinu, ovo je nešto novo.

Modrić je na kraju dodao:

- Od početka sam govorio da je ovo teška skupina. I dalje tako mislim. Svaka nam momčad može napraviti probleme. Ništa, moramo biti mnogo bolji i to je to.