Vijesti
Objavljeno: Sri 08.11.2017.

Modrić: Treba ostati miran, ne srljati i biti strpljiv

Luka Modrić još će jednom povesti hrvatsku reprezentaciju u vrlo važne oglede. Ovaj put se u susretima protiv Grčke odlučuje o tome tko putuje na Svjetsko prvenstvo, a tko ne.

- Očekuje nas tvrda, teška i borbena utakmica. Imam dojam da je najvažnije ostati miran. Ne srljati i biti strpljiv. Otprilike ponoviti utakmicu, kao što smo odigrali u Kijevu. Grčka je kompaktna cjelina. Ima igrače po jakim klubovima, kvalitetni su i nezgodni, rekao je Modrić i nastavio:

- Teško mi je reći kakva će točno biti utakmica. Mi priželjkujemo pobjedu i dobru predstavu. Bilo bi idealno kada ne bismo primili pogodak. No, protiv Grčke je uvijek isto, uvijek ima malo golova. Naravno da je lakše igrati protiv suparnika koji se nadigravaju, Grci to vjerojatno neće učiniti, ali zato moramo imati brzi protok lopte.

Za kraj je Modrić rekao:

- Svaka utakmica za reprezentaciju je pritisak. U igri nam je ovaj put Svjetsko prvenstvo. Očekujemo jaku podršku s tribina. Razgovaramo, treniramo, maksimalno se pripremamo. Nadamo se najboljem u svakom slučaju.