Vijesti
Objavljeno: Pet 07.06.2019.

Modrić: Wales je uz nas najbolja momčad u skupini

Hrvatski navijači od Luke Modrića i ovaj put, u ogledu protiv Walesa, očekuju najveće stvari. Sam Modrić, pak, očekuje tešku utakmicu, nakon što su aktualni svjetski doprvaci u kvalifikacijama za Euro pobijedili Azerbajdžan (2:1), ali i izgubili od Mađarske (1:2).

- Očekujem vrlo tešku utakmicu protiv momčadi za koju mislim da je uz nas najbolja u ovoj skupini. Nakon našeg lošeg rezultata u Mađarskoj, nemamo pravo na grešku. Jedino nas zanima pobjeda i nadam se da ćemo je ostvariti, rekao je odmah na startu Modrić te nastavio:

- Wales je kao momčad kompaktan. I nije samo Gareth Bale u tom sastavu moćan pojedinac. Imaju još dobrih igrača, pogotovo prema naprijed. Znam da nas čeka teška utakmica, osobno imam veliki respekt prema Walesu.

Dotaknuo se Modrić i termina utakmice o čemu se jako puno govori, ali i suigrača Balea iz Reala.

- Uvjeti su takvi kakvi jesu. Igrao sam u Engleskoj u takvim terminima. Moramo se priviknuti i nikakvih problema ne bi trebalo biti. Trenirali smo u to vrijeme, pripremali se. Meni to nije problem. Bale? Znam da mu mnogo znači igranje za reprezentaciju. Očekujem da će biti dobar, ali i da ćemo ga zaustaviti.