Vijesti
Objavljeno: Sri 05.05.2021.

Niko Kranjčar u stručnom stožeru Hrvatske U-19

Niko Kranjčar novi je član stožera hrvatske reprezentacije do 19 godina. Nekadašnji proslavljeni hrvatski reprezentativac (81 nastup, 16 pogodaka) te član Dinama i Hajduka postao je pomoćnik Josipu Šimuniću, aktualnom izborniku Hrvatske U-19.

- Veliko mi je zadovoljstvo i čast što sam dobio poziv Šimunića da budem dio njegovog stručnog stožera. Nadam se da ću svojim igračkim i životnim iskustvom pomoći našim mladim igračima, vjerujem da će od nas moći nešto naučiti. Drago mi je da sam opet dio reprezentativne priče jer sam i kao igrač rado dolazio u reprezentaciju koja je za mene uvijek bila i bit će svetinja, rekao je Niko Kranjčar koji je osim u dva najveća hrvatska kluba, u karijeri igrao još za Portsmouth, Tottenham, kijevski Dinamo, Queens Park Rangers, New York Cosmos i Rangers.

Foto: HNS

Izbornik Josip Šimunić je, pak, dodao:

- Naravno da Nikin izbor ima veze s činjenicom da je on moj veliki prijatelj, ali u ovom slučaju gledam to sa stručnog stajališta, jer je on u prvom redu bio veliki nogometaš koji svojim iskustvom i znanjem može itekako pomoći.