Vijesti
Objavljeno: Čet 08.04.2021.

Nova humanitarna akcija GNK Dinamo

Povodom prve četvrtfinalne utakmice Europske lige protiv Villarreala humanitarno je i marketinški vrlo aktivan hrvatski prvak GNK Dinamo.

Tako je predstavljen Dinamov tramvaj koji je vozio gradskim ulicama, u prodaju je puštena i majica posvećena Mislavu Oršiću, junaku pobjede protiv Tottenhama, a u prodaju je Dinamo pustio i ekskluzivne ulaznice za ogled protiv Villarreala s kojima kupci nisu, dakako, mogli ući na stadion, već sudjelovati u humanitarnoj akciji. Ulaznica se prodavala po cijeni od 50 kuna, akciju je osmislila Dinamova zaklada Nema predaje, a iz kluba su objavili da je na dan utakmice prodano između dvije i tri tisuće ulaznica.

Uz to je Dinamo objavio da će na prodaju staviti i sve dresove s utakmice protiv Villarreala (uz autograme igrača). Prodavat će se online na internetskoj stranici matchwonshirt.com po početnoj cijeni od 89 eura.

- Prihod od prodaje dresova na aukciji bit će doniran Zakladi Nema predaje, službenoj zakladi GNK Dinamo koja se bavi humanitarnim i društveno odgovornim aktivnostima. Po završetku aukcije, a u dogovoru s kapetanom Ademijem i igračima, odlučit će se o dodjeli donacije onima kojima je naša pomoć potrebna, između ostaloga stoji u klupskom priopćenju.