Vijesti
Objavljeno: Pon 18.11.2019.

Novo Vrijeme uoči teških ispita na turniru Elitne runde LP-a

Od 21. do 24. studenoga igrači hrvatskog prvaka Novog Vremena igrat će u Tjumenu na turniru Elitne runde futsalske Lige prvaka. Suparnici su redom uglednici, aktualni europski prvak lisabonski Sporting te ruski Tjumen i kazahstanski Ayat.

Proboj na Final Four Lige prvaka izborit će samo pobjednik skupine, a uoči velikih iskušenja trener momčadi iz Makarske Tomislav Horvat rekao je:

- Sporting je vrhunska momčad koja je na svim razinama sjajna. Djeluju zastrašujuće. Toliko su agresivni, brzi i ne daju disati. Tjumen? Ruski prvak, to je brza i lagana momčad koja također voli trku po terenu. Ayat je također odličan s nekoliko dobrih brazilskih igrača.

- Najava ovih europskih utakmica nije bila dobra jer smo u domaćem Kupu ispali od Olmissuma. To nam je škola za dalje i siguran sam da ćemo u Rusiji pokazati kvalitetne predstave.

Turnir će Makarani otvoriti utakmicom protiv Sportinga u četvrtak (12 sati). Dan kasnije slijedi dvoboj protiv Tjumena (15 sati) i na kraju nedjeljni duel protiv Ayata u 11 sati.