Video
Objavljeno: Pet 22.09.2017.

Okupila se hrvatska futsalska reprezentacija u Dubrovniku

Hrvatska futsalska reprezentacija okupila se u Dubrovniku i krenula je sa završnim pripremama uoči uzvratne dokvalifikacijske utakmice protiv Francuske za odlazak na Europsko prvenstvo u Sloveniji iduće godine.

Prva je utakmica u Francuskoj završila neodlučeno (1:1), a pred hrvatskim igračima je završna borba za Europsko prvenstvo.

Glavnina reprezentacije već se nalazi u Dubrovniku, a izuzetak su Marinović, Jelovčić, Jelavić i Horvat, igrači koji nastupaju u inozemstvu i koji će se ostatku reprezentacije priključiti tijekom vikenda.

Uzvratna utakmica u Gospinom polju na rasporedu je u utorak (26.9.) u 19 sati, uz izravan prijenos na Hrvatskoj nogometnoj televiziji, a Europsko prvenstvo će pokušati izboriti:

Ivo Jukić, Žarko Luketin, Tihomir Novak, Jakov Grcić, Josip Suton, Luka Perić i Maro Đuraš (svi Split Tommy), Davor Kanjuh, Kristijan Grbeša (obojica Futsal Dinamo), Kristijan Postružin (Nacional), Toni Jelavić (Civitella), Franco Jelovčić (Lolo Caffe Napoli), Dario Marinović (Murcia), Matej Horvat (Milano) i Saša Babić (Mostar).