Vijesti
Objavljeno: Uto 02.07.2019.

Olmo: Jedva čekam priključiti se suigračima iz Dinama

Dani Olmo, mladi španjolski reprezentativac i igrač hrvatskog prvaka Dinama, ovog je ljeta top tema u europskom nogometu.

Jako su odjeknule njegove sjajne igre u dresu Španjolske U-21, koja je postala novi prvak Europe, kao i činjenica da takav nogometni as ne igra u nekom od super uglednih španjolskih klubova, već u klubu iz Maksimirske 128.

I ranije je Olmova cijena na tržištu bila visoka, a dodatno je poskočila nakon svega što je pokazao na Euru u Italiji i San Marinu. Spominju se, tako, u posljednje vrijeme žestoke ponude od strane Bayer Leverkusena, Manchester Uniteda i drugih uglednika, a sam Olmo, pak, napominje:

- Trenutačno mi je u glavi samo odmor jer je sezona iza mene bila vrlo naporna. No, onda se priključujem svojim suigračima u Dinamu i to jedva čekam. Ja sam i dalje igrač Dinama i imam valjani ugovor s mojim klubom.

- Nisam mogao ni sanjati bolju sezonu i njen ljepši kraj. U Dinamu smo ostvarili nešto što je iznad svih očekivanja, a naslov prvaka sa Španjolskom je nevjerojatan. U svemu ovome mnogo su mi pomogli suigrači iz Dinama, trener... Cijeli klub mi je mnogo pomogao u karijeri, dodao je Olmo.