Vijesti
Objavljeno: Pet 12.04.2019.

Oreščanin pokušao resetirati Hajduk tijekom posljednjih dana

Nogometaši Hajduka u posljednja dva prvenstvena ogleda nisu postigli nijedan pogodak, a od maksimalnih šest bodova osvojili su samo jedan, iako su u oba slučaja igrali utakmice na svom Poljudu.

Poraz od Dinama (0:1) i remi protiv Osijeka (0:0) usporio je Hajduk na njegovom željenom putu prema Europi, a nova teška utakmica slijedi ovog vikenda kada Hajduk u 29. kolu HT Prve lige gostuje kod izravnog suparnika, Lokomotive.

- Istina je, dosta smo loše odradili drugo poluvrijeme protiv Osijeka. Posljednjih dana pokušali smo se resetirati. U sezoni dođe do faze kroz koju smo mi prolazili u utakmicama protiv Dinama i Osijeka, rekao je trener Hajduka Siniša Oreščanin te je pohvalio suparnika protiv kojeg će Hajduk u nedjelju loviti tri boda.

- Oni su mlada momčad. U prvom dijelu sezone mnogi su pohvalno pričali o Lokomotivi i to s punim pravom. No, i oni su imali svoje krizno razdoblje. Sada su se izvukli iz toga. Vrlo su mlada i talentirana momčad, a njihov trener radi odličan posao. Sigurno nam slijedi vrlo zanimljiva i neizvjesna utakmica.