Vijesti
Objavljeno: Pet 10.12.2021.

Oršić: Nadam se da će ovo biti prekretnica u sezoni

Nogometaši Dinama odlično su obavili posljednji posao u skupini H Europske lige. Pobijedili su West Ham u gostima 1:0 i time osigurali nastavak sezone u ovom natjecanju. Opet je junak protiv engleske momčadi (kao sezonu ranije protiv Tottenhama) bio Mislav Oršić koji je ovaj put u Londonu postigao fantastičan pogodak.

- Ušli smo motivirano u dvoboj protiv West Hama zbog posljednjih rezultata u Hrvatskoj. Pobjeda nam je sigurno vratila samopouzdanje i sada moramo pobijediti u idućih nekoliko utakmica prije kraja prvog dijela sezone. Moram priznati da su mi trenuci nakon poraza od Hajduka bili najteži otkako sam u Dinamu.

- Zamjena protiv West Hama? Bio sam tada vruće glave i nisam najbolje reagirao. No, jedino je važno da smo pobijedili. Ždrijeb? Nikada nisam imao momčadi protiv kojih bih volio igrati. Sve su to sjajni sastavi i bit će teško, koga god dobili.

- Baš se stvorila teška atmosfera oko momčadi. I sami smo znali da ne igramo najbolje i da nas rezultat neće. No, znali smo i da jednom mora doći kraj i nadam se da će ovo biti prekretnica u sezoni, rekao je Oršić. 

Foto: HNS