Vijesti
Objavljeno: Sri 03.06.2020.

Pajač: Ne postoji nikakva teorija zavjere

Sudac Igor Pajač u epicentru je onoga što se danima prepričava u hrvatskom nogometu, a to je utakmica polufinala Kupa između Rijeke i Osijeka (3:2) gdje je upravo Pajač grubo pogriješio (uz asistenciju VAR sobe) kod nekoliko ključnih situacija.

Hrvatski nogometni savez reagirao je tako što je Pajača suspendirao do kraja sezone, a hrvatski sudac je u razgovoru za Sportske novosti otkrio u kakvom se on stanju nalazi ovih dana.

- Nikada mi u životu nije bilo gore i nikome ne bih poželio nešto slično. Ovo je katastrofa za mene i moju obitelj. Sve je totalni kaos, rekao je Pajač i nastavio:

- Mogu izaći pred bilo koga i reći da nisam imao nikakvu lošu namjeru. Nikoga nisam htio zakinuti, ni bilo kome pomoći. Na terenu sam bio uvjeren u drugi žuti karton Kleinheislera, kao i što sam tada bio 300 posto siguran u jedanaesterac za domaćina. Na kraju se mogu ispričati Osijeku, Rijeci, cijeloj hrvatskoj javnosti i Sudačkoj komisiji zajedno s predsjednikom. Ali najviše me boli teorija zavjere, jer nema nikakve teorije zavjere. Ova će me utakmica očito pratiti cijeli život.