Vijesti
Objavljeno: Uto 04.06.2019.

Pašalić: Moramo ispraviti poraz iz Mađarske

Hrvatski nogometaši nastavljaju pripreme za kvalifikacijski ogled protiv Walesa, a svoju bi priliku mogao dočekati i Mario Pašalić zbog niza ozljeda koje su pogodile momčad uoči ovog ogleda.

- Za sada su pripreme odlične. Izbornik je odmah stavio naglasak na treninge u 15 sati zbog privikavanja na termin utakmice. Treniramo dobro, utakmicu ćemo dočekati spremni. Postoji umor, ali čeka nas vrlo važan dvoboj i trebamo ga dočekati u najboljem stanju fizički i psihički, rekao je Pašalić, igrač Atalante, te nastavio:

- Lipanj nije zgodan mjesec za igranje utakmica. Sezona je završila, ali kako nama, tako i svima drugima. Moramo se prilagoditi na sve i moramo ispraviti stvari iz posljednje utakmice jer smo zakomplicirali situaciju u Mađarskoj.

Dario Melnjak je, pak, ovom prilikom po prvi puta pozvan u reprezentaciju, a nakon uvodnih dana u novom okruženju igrač Rizespora izjavio je:

- Svi su dečki super i stvarno mogu reći da imam osjećaj kao da sam dugo u reprezentaciji. Ovo je najbolje razdoblje moje karijere i jedva čekam sve ono što slijedi. Dat ću sve od sebe da iskoristim eventualnu priliku.