Vijesti
Objavljeno: Pon 03.06.2019.

Perković: Šteta, znam da su moji igrači dali sve od sebe

Još su jednom nogometaši Šibenika propustili veliku priliku za povratak u Prvu ligu. Prvo su prokockali veliku prednost na drugoligaškoj ljestvici tijekom sezone. U HT Prvu ligu izravno se plasirao Varaždin, a Šibenik je imao još jednu šansu. No, ni nju nije iskoristio. Istra 1961 ostaje prvoligaš, a Borimir Perković, trener Šibenika, nakon svega je izjavio:

- Šteta. Dobro smo se nosili protiv Istre 1961 kroz veliki dio ove utakmice. Imali smo neke prilike kod 0:0, imali smo sjajnu šansu kod 0:1 kada je Ampem pogodio vratnicu. Nakon toga primili smo drugi pogodak i tu je zapravo naša priča završila. Objektivno se nakon toga više nismo mogli vratiti, rekao je Perković i dodao:

- Moram čestitati Istri 1961, ali i svojim igračima. Iako smo prvi pogodak primili baš onako na drugoligaški način, znam da su igrači dali sve od sebe. I dobro smo igrali, ali nismo uspjeli. Bilo je kroz sezonu propuštenih prilika, ali na nama nikada nije bio imperativ ući u Prvu ligu. Mislim da nisam sporan kao trener Šibenika u budućnosti. Pokušat ćemo opet.