Vijesti
Objavljeno: Sri 05.06.2019.

Povratak Zorana Mamića u Maksimir i Dinamo

Zoran Mamić, nekadašnji trener zagrebačkog Dinama, vratio se u aktualnog hrvatskog prvaka te će ubuduće obavljati dužnost sportskog direktora kluba iz Maksimira.

Zajedno s Mamićem ovom su prilikom u klub došli nekadašnji igrači Dinama Tomislav Butina i Damir Krznar koji će popunjavati nove strukture modrog kluba.

- Volio bih manje pričati, a više raditi i postizati prave rezultate. Povratak u Dinamo vezan je uz to da želim vidjeti još bolji Dinamo, s tim da je i sada u jako dobrom statusu. Koncentracija je na sportski sektor i mlade igrače. Složili smo sjajnu ekipu ljudi koji će voditi omladinsku školu. Krznar je moj najbliži suradnik posljednjih šest godina i svatko će vam reći za njega da je broj jedan mozak među trenerima, na startu je rekao Mamić te nastavio:

- Butina je mnogo ulagao u sebe i sada će napokon pod njegovim vodstvom Dinamo imati vratarsku akademiju. Jerko Leko preuzet će juniorsku momčad.

Mamić je dodao da s prvim trenerom Nenadom Bjelicom "dijeli iste ciljeve i da će mu jedino biti podrška" te da je unatoč tome što je imao "više ponuda, nekih i milijunskih, odlučio doći u Dinamo napraviti što bolji posao".