Video
Objavljeno: Sri 12.06.2019.

Prijateljske, U-21: Hrvatska u 92. minuti do gola odluke protiv Danske

Pula je u srijedu bila domaćin prijateljskoj utakmici mladih U-21 reprezentacija Hrvatske i Danske koje se pripremaju za skorašnje Europsko prvenstvo. Dvoboj je završio pobjedom Hrvatske U-21 1:0, a gol odluke postigao je Toma Bašić u 92. minuti.

Čudno kako je utakmica završila sa samo jednim golom jer su igrači kreirali mnogo odličnih prilika za postizanje pogodaka, a posebno je vruće bilo u danskom šesnaestercu.

Hrvatsku su igru tijekom prvog dijela nosili odlični Jakoliš i Murić koji su najčešće dolazili u prilike, ali su mamili pljesak i atraktivnim potezima.

Odmah na početku drugog dijela vrlo opasno su zaprijetili Ivanušec i Vlašić, a posebno treba naglasiti razigranog Nikolu Vlašića na čijoj se igri ni malo nije primijetila nedavna ozljeda zbog koje je bio čak upitan za nastup na Euru.

Prijetili su i mladi Danci pa su tako gosti u 57. minuti pogodili okvir vrata (Billing). Na samom kraju ogleda mreža se ipak zatresla, a mirno i precizno lijepu akciju pogotkom u 92. minuti okončao je Toma Bašić.

Recimo i kako je krajem prvog dijela gležanj ozlijedio Ivan Šunjić, zbog čega je izašao s travnjaka te će idući dani dati odgovor koliko je teška ozljeda Dinamovog veznjaka.

Prijateljska utakmica: Hrvatska U-21 - Danska U-21 1:0 (Bašić 90.+2)

TAGOVI