Vijesti
Objavljeno: Sub 30.04.2022.

Prva HMNL, doigravanje: Olmissum i Futsal Pula izborili polufinale

Nakon Novog Vremena, polufinale doigravanja u Prvoj HMNL izborili su igrači Olmissuma, inače aktualni prvaci, te Futsal Pula.

Olmissum je i drugi put pobijedio Vrgorac, ovaj put u gostima s 3:2, čime je izborio polufinalnu seriju s Novim Vremenom. Golove su za Omišane dali Kustura, Pavić i Jurić, dok su strijelci za domaći sastav bili Martinac i Gašpar.

U Splitu su Universitas i Futsal Pula odigrali iznimno tvrdu utakmicu koja je otišla u produžetke, nakon 0:0 u osnovnom dijelu susreta. Ogled je, pak, odlučio pogodak Bilića, a u polufinalu pulska momčad čeka boljeg iz ogleda Squarea i Futsal Dinama.

To je jedina serija koja je otišla u treću utakmicu i to nakon uvjerljivih 7:1 Futsal Dinama u Zagrebu. Sjajnu je utakmicu odigrao Davor Kanjuh koji je zabio četiri gola, a još su po jedan dodali Čekol, Zonjić i Novak. Odlučujuća treća utakmica igra se u Dubrovniku.

Prva HMNL, doigravanje (četvrtfinale, druge utakmice): Universitas Split - Futsal Pula 0:0, produžeci 0:1 (Futsal Pula dobila seriju s 2:0), Futsal Dinamo - Square 7:1 (serija je izjednačena na 1:1), Vrgorac - Olmissum 2:3 (Olmissum dobio seriju s 2:0), Novo Vrijeme - Crnica 5:1 (Novo Vrijeme je dobilo seriju s 2:0)