Vijesti
Objavljeno: Uto 30.04.2019.

Prva HMNL, doigravanje: Square i Futsal Dinamo u polufinalu

Nakon što su Novo Vrijeme Apfel i Vrgorac polufinale doigravanja Prve HMNL izborili u dvije utakmice, poslije majstorica to je uspjelo Squareu i Futsal Dinamu.

U polufinalima će tako igrati Novo Vrijeme Apfel - Futsal Dinamo te Square - Vrgorac.

U prve dvije utakmice Squarea i Splita odluka je padala u produžecima. Ovaj put Dubrovčani i Splićani nisu otišli u dodano vrijeme, ali je bilo napeto, iako je Square vodio 3:0 i 4:1. Autogol Reze na samom kraju prvog poluvremena smanjio je rezultat na 2:4, dok je Sekulić u 30. pogodio za 3:4. No, domaćin je izdržao u posljednjih deset minuta, sačuvao je vodstvo i plasirao se u polufinale. Dva je gola za Square postigao Pele, a po jedan su zabili Daničić i Bruninho.

Još je dramatičnija i puna preokreta bila utakmica Futsal Dinama i Uspinjača Gimke u kojoj je Futsal Dinamo slavio 5:4. Futsal Dinamo je poveo 1:0 (Gagulić), ali su Banek i Toth okrenuli na 2:1 gostiju. Potom su Čekol i Matošević pogađali za 3:2 Dinama, ali su uzvratili Gudasić i Koturović te je ponovno Uspinjača Gimka povela 4:3. U samoj završnici u junaka se pretvorio Davor Kanjuh koji je u 38. i 40. minuti pogađao suparničku mrežu i tako odveo Futsal Dinamo u polufinale na noge aktualnom prvaku.

1. HMNL, doigravanje, četvrtfinale, treće utakmice: Futsal Dinamo - Uspinjača Gimka 5:4 (Futsal Dinamo je dobio seriju s 2-1), Square - Split 4:3 (Square je dobio seriju s 2-1)