Vijesti
Objavljeno: Sub 28.09.2019.

Prva HMNL: Novo Vrijeme Apfel startalo pobjedom protiv Futsal Dinama

Novo Vrijeme Apfel, prvak Prve HMNL posljednje dvije godine, pobjednički je zakoračio u novu sezonu. Na domaćem parketu Makarani su s 5:2 pobijedili Futsal Dinamo. Već nakon šest minuta, prvak je stekao dva gola prednosti golovima Lucaa i Osredkara. Potom je strijelac bio Kazazić, a u posljednje dvije minute dva je puta poentirao Bajrušović čime je potvrđena pobjeda. Strijelci za zagrebački klub bili su, pak, Grbić i Kanjuh.

Pobjednika nije bilo u dvoboju Uspinjače Gimke i Squarea (3:3). Tri su puta domaćini vodili (strijelci su bili Koturović, Čirjak i Gudasić), no Dubrovčani su se svaki put vraćali (Kuraja i Hrčak), dok je u 39. minuti konačnih 3:3 postavio Andre Thiago Grahl.

Šibenska Crnica je s 3:2 u Splitu pobijedila Universitas. Gosti su imali stalnu prednost (golovi Subotića i Perića), a pobjedu je u posljednjoj minuti potvrdio Dragan Vuković.

Prva HMNL, 1. kolo: Uspinjača Gimka - Square 3:3, Novo Vrijeme Apfel - Futsal Dinamo 5:2, Universitas Split - Crnica 2:3, Alumnus - Split 3:2

Nedjelja (29.9.): Vrgorac - Olmissum (18 sati)