Vijesti
Objavljeno: Uto 07.07.2020.

Prva HMNL: Prvi polufinalni par Olmissum - Futsal Dinamo

Poznat je prvi polufinalni par ovosezonskog doigravanja u Prvoj HMNL. Za finale će se u Omišu boriti Olmissum i Futsal Dinamo.

Olmissum je bez ikakvih problema svladao Vrgorac 6:1 i izborio polufinale. Nakon deset minuta igre rezultat je bio 1:1 (Sekulić strijelac za Omišane, a Josip Suton za goste). No, do kraja je potpuno dominirao Olmissum koji je postigao pet pogodaka za uvjerljivo slavlje. Strijelci su bili Jurlina, Jurić, Perišić i Kolobarić, dok je Jurjević dao autogol.

Polufinale je daleko teže osigurao Futsal Dinamo koji je u zagrebačkom derbiju svladao Uspinjaču Gimku s 4:2, nakon produžetaka. Prva dva pogotka postignuta su u uvodnih šest minuta. Prgomet je u trećoj doveo Futsal Dinamo u vodstvo, ali je Toth u šestoj izjednačio.

Pet minuta prije kraja Uspinjača Gimka je povela autogolom Grbića i do finala ju je dijelilo tek 15 sekundi. No, tada se Grbić premetnuo iz tragičara u heroja te je izjednačio na 2:2.

U produžecima nije bilo golova do same završnice, a tada su Grbić i Čekol kreirali potpuni preokret (4:2) za odlazak Futsal Dinama u polufinale.

1. HMNL, četvrtfinale: Olmissum (2) - Vrgorac (7) 6:1, Futsal Dinamo (3) - Uspinjača Gimka (6) 2:2, produžeci 4:2

Srijeda: Novo Vrijeme Apfel (1) - Alumnus (8) (20 sati), Square (4) - Crnica (5) (20 sati)