Vijesti
Objavljeno: Sri 09.06.2021.

Rebić: Nije mi problem igrati u vrhu napada

Hrvatski navijači uoči Eura velika očekivanja imaju od Ante Rebića koji je na sjajan način odradio drugi dio klupske sezone u dresu Milana. Sam Rebić je, pak, govorio na službenoj konferenciji za novinare.

- Dobro se pripremamo za start Eura. Obavljamo dosta analiza, ali između sebe nismo pričali o tome je li bolje biti prvi ili drugi u skupini. Ionako ćemo, kao i uvijek, pokušati pobijediti u svakoj utakmici i doći što dalje, rekao je Rebić na startu i nastavio:

- Engleska? Mislim da oni uopće ne razmišljaju o tome što je bilo na Svjetskom prvenstvu. Oni se, mislim, pripremaju za ovaj start na Euru kao i mi. Imam dojam da Engleska uopće nema slabu točku, ali mi ćemo se pripremiti i pokušati odigrati što je najbolje moguće. I ostvariti što je moguće bolji rezultat. Eventualni poraz od Engleske ne znači puno. Naš je cilj prolazak skupine, a do tog cilja možemo i u dvije utakmice koje potom slijede.

Rebić je dodao i sljedeće:

- Gdje ću igrati? To je pitanje za izbornika. Svi smo spremni igrati na poziciji na kojoj nam on kaže. Ako me pitate jesam li spreman, jesam. U Milanu sam, u drugom dijelu sezone, igrao u vrhu napada jer je nedostajao Ibrahimović. Nije mi problem isto to igrati u reprezentaciji. Golovi? U Rusiji sam zabio jedan gol i igrali smo finale. Isto to bih potpisao i za Euro.

Foto: HNS