Vijesti
Objavljeno: Ned 19.09.2021.

Rosas: U nastavku smo igrali kako smo se dogovorili

U trećoj domaćoj utakmici ove sezone nogometaši Šibenika su treći put pobijedili. U devetom kolu su s 2:1 bili bolji od Lokomotive.

- Prvo poluvrijeme je bilo očajno. Igrali smo preplašeno, bio sam potpuno razočaran našom izvedbom. Morali smo mijenjati stvari i uspjeli smo promijeniti način igre, prvenstveno pristup. Počeli smo igrati ofenzivnije i agresivno, kako smo se i dogovorili prije susreta. Čekali smo šansu iz polukontri, čekali smo situaciju dva na jedan jer smo upravo to vježbali prije utakmice. I dočekali smo, rekao je nakon utakmice trener Šibenika Mario Rosas.

Lokomotiva je, pak, nakon odličnog starta u sezonu upisala treći poraz u zadnja četiri susreta (uz remi protiv Osijeka). Trener Marijan Čabraja je komentirao:

- Šibenik nas je zasluženo pobijedio. Mi smo stvarno bili dobri u prvom poluvremenu, iako nas je presjekao rano primljeni pogodak. Imali smo dosta prilika, ali gledajući nastavak Šibenik je bio konkretnija momčad.

- Možemo mi razbijati glavu i biti tužni, ali ovo je nogomet. Kada ne zabiješ, ovako završi. Upozoravao sam da Šibenik ima dvojicu odličnih, potentnih igrača, Marina Jakoliša i Antonija Marina. Oni su u top formi, rade razliku na terenu i donijeli su prevagu na stranu Šibenika, dodao je Čabraja.